Airbnb-tjenester

Kokke i Park City

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Park City

Kok

Komfortmad med franske påvirkninger af Charlotte

Jeg voksede op med at elske at være i køkkenet i vores backcountry-hus i Frankrig og lære af mine bedsteforældre og forældre, der ville lave mad hver dag til os. Da jeg flyttede ud af familiens hjem, var det helt sikkert et godt køkken at have et godt køkken, så jeg kunne blive ved med at lave mad og bage, efterhånden som jeg havde brug for, og eksperimentere med nye opskrifter. Efter en spændende 18 måneders World Tour med min mand fandt vi os til SLC i begyndelsen af 2019, og jeg var så glad for at have et fuldt udstyret køkken igen, og jeg genopdagede min kærlighed til madlavning til andre! Med tre års madlavning professionelt for at dele min kærlighed til mad og værtskab, fokuserer jeg på smage og sæsonbestemt mad inspireret af de hjemmelavede måltider, jeg nød, mens jeg voksede op.

Kok

Friske og smagfulde måltider eller madture af Adam

10 års erfaring har jeg lavet det lokale køkken til præsidenter, Fortune 500-virksomheder og ledere. Jeg har sørget for privat kok til rådighed for hundredvis af tilfredse kunder. Jeg blev kåret som en af de bedste private kokke i Utah i 2023.

Kok

Tilpasset privat spisning af kokken Billy Moschella Jr

Jeg er en personlig/privat kok og småhusholdere med over 25 års erfaring i mange facetter af fødevare- og restaurationsbranchen. Jeg voksede op i en familie af restauratører og brænder for at skabe fremragende spiseoplevelser. Jeg specialiserer mig i personlige måltider i sidde- eller familiestil til private spisesteder og små arrangementer af alle slags. Mit personale og jeg tager os af al shopping, forberedelse, madlavning, service og rengøring. Det er som at tage restauranten direkte hen til din hoveddør.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen