Annuller en rejseanmodning

Har du ombestemt dig? Her er et par ting, der er gode at vide.

Forstå, hvornår du kan annullere

Først skal du tjekke status for din anmodning. Hvis værten allerede har accepteret den, er den underlagt vedkommendes annulleringspolitik. Hvis den stadig afventer godkendelse, kan du annullere, og du opkræves hverken betaling for reservationen eller servicegebyrerne.

Sådan annullerer du en afventende rejseanmodning

Den nemmeste måde er at finde din og værtens meddelelsestråd i din Indbakke og vælge Træk anmodning tilbage. Ellers:

1. Gå til Rejser, og klik på Vis flere rejseplaner
  2. Ved reservationer, hvor der står Afventer værtens godkendelse, skal du klikke på Annuller reservationen
  3. Klik på Annuller anmodningen

Bemærk: Nogle reservationer kan generere ekstra gebyrer eller midlertidige autorisationer. Få mere at vide om, hvornår og hvordan du bliver opkrævet betaling for en reservation.