Hvordan vælger jeg et minimum og maksimum antal nætter, en gæst kan booke?

Sådan angiver du krav om minimum- og maksimumantal nætter for reservationer:

• Gå til Dine opslag på airbnb.com, og vælg et opslag.
  • Klik på Administrer opslag.
  • Klik på Tilgængelighed øverst på siden.
  • Ved siden af Rejselængde skal du klikke på Rediger.
  • Indtast krav til minimum og maksimum antal nætter. Klik på Tilpas efter ugedag for at oprette tilpassede regler for de enkelte ugedage. For en specifik dato (f.eks. en helligdag) skal du klikke på Tilføj en tilpasset regel for sæsoner eller specifikke datoer.
Bemærk: Hvis du har flere krav om minimumantal nætter, der gælder for den samme dag, vil det mest specifikke krav blive anvendt. Du kan for eksempel have et krav om mindst en overnatning for alle reservationer, men et krav om mindst tre nætter for reservationer i weekenden. Hvis en gæst gerne vil reservere en fredag, skal vedkommende overnatte i tre nætter og ikke kun én nat.

Gå til Ressourcecenteret for at finde ud af, hvordan du optimerer dine kalender- og bookingindstillinger for at få de reservationer, du gerne vil have.