Hvad bør jeg overveje, når jeg tilbyder internetadgang til gæster?

Hvis du tilføjer internet eller trådløst internet som facilitet, vil dit opslag blive vist, når folk søger eller filtrerer efter steder med internet.

Det kan være en god idé at fortælle gæster, at hvis de bruger dit netværk, accepterer de kun at bruge det til lovlige formål, og de lover ikke at bruge det til ulovligt upload, download eller andre ulovlige aktiviteter.

Vi opfordrer værter til at benytte best practice for wi-fi-sikkerhed:

• Opret et krypteret gæstenetværk (f.eks.: WPA2), og del kun den adgangskode med gæster, når de har bekræftet deres reservation
    • Gem din router og dit modem på et sikkert, aflåst sted i din bolig, som gæster ikke kan få adgang til
    • Opret stærke adgangskoder til din router og dit modem, og skift dem ofte
    • Tjek regelmæssigt, om der er softwareopdateringer til din router og dit modem

Læs tips til, hvordan du tiltrækker fjernarbejdere til din bolig, i Ressourcecenteret.