Hvordan kan jeg sørge for, at min konto er sikker?

Se nedenstående tips til, hvordan du kan sikre din konto og dine oplysninger.

Flerfaktor-autentificering

Hvis du logger ind fra et nyt sted eller ændrer følsomme kontooplysninger, kan vi bede om oplysninger for at bekræfte, at det virkelig er dig. Mere præcist kan vi bede dig om at indtaste en sikkerhedskode, der sendes til din telefon eller e-mailadresse, eller at verificere nogle af dine kontooplysninger. Vi sender dig muligvis også en kontobesked i tilfælde, af at en anden person logger ind på din konto. Hvis du tror, at nogen har logget ind på din konto uden din tilladelse, skal du straks gennemgå din konto ved at gå til Gennemgå din konto.

Adgangskodens styrke

Sørg for, at din adgangskode er på mindst 8 tegn, og prøv at bruge en kombination af bogstaver, tal og specialtegn (f.eks. #, $, !). Brug ikke den adgangskode, du bruger til din Airbnb-konto, til andre hjemmesider som f.eks. din e-mail, din bankkonto eller sociale medier. På den måde er det mindre sandsynligt, at det påvirker din Airbnb-konto, hvis en af dine andre konti bringes i fare.

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer din adgangskode eller opretter en stærk adgangskode.

Online sikkerhed

Et par generelle retningslinjer for at hjælpe dig med at forblive sikker online:

• Log altid ind på https://www.airbnb.com: Tjek sidens webadresse, inden du indtaster dine loginoplysninger - hvis du er i tvivl, kan du altid indtaste https://www.airbnb.com direkte i din browser.
  • Se efter "https://" i begyndelsen af webadressen. Dette betyder, at din forbindelse er krypteret og beskytter og sikrer de data, der sendes mellem din computer og Airbnb. Nogle browsere viser måske også et hængelåseikon ved siden af webadressen for at bekræfte, at den er sikker. Airbnb vil forsøge at tvinge din browser til at bruge HTTPS, men dette virker måske ikke for alle browsere.
  • Hold dine apparater og din software opdateret: Producenter af apparater og softwareleverandører leverer ofte opdateringer, der gør noget ved sikkerhedsrisici og indfører ny sikkerhedsbeskyttelse.
  • Installer antivirussoftware: Installer antivirussoftware fra en pålidelig kilde for at opdage, forebygge og fjerne almindelige vira eller andre typer angreb.
  • Tjek afsenderen : Klik ikke på nogen links eller download nogen vedhæftede filer, medmindre du kender og stoler på kilden.

Betalinger og meddelelser uden for hjemmesiden

Airbnb vil aldrig bede dig om at betale andre steder - og vi beder dig om at holde al kommunikation på Airbnb-platformen. Del ikke din e-mailadresse, før en booking accepteres, og overfør ikke penge uden for Airbnb's system. Kontrollér altid e-mails, der hævder at være fra Airbnb, omhyggeligt. Vi beder dig aldrig om at betale uden for Airbnb eller om at sende din adgangskode via e-mail.

Hvis du støder på en mistænkelig profil, opslag eller meddelelsestråd, skal du indberette den/det. Hvis en person sender dig e-mails og beder dig om at betale eller acceptere betaling uden for hjemmesiden, så fortæl os det med det samme.