Angiv og tilpas pris per nat

Ved at dele din bolig kan du skabe varige minder, opbygge relationer over hele verden, og få kontanter i lommen – men det hele begynder med prissætning.

Din standardpris per nat vises i din kalender for alle datoer, hvor du ikke har tilpasset prisen. For datoer med stor efterspørgsel såsom helligdage og særlige begivenheder kan du angive en tilpasset pris.

Indstilling af din standardpris per nat

Hvis du ønsker, at din pris skal ændres på baggrund af efterspørgslen, skal du aktivere Smart prissætning. I modsat fald:

1. Gå til Opslag, og vælg det ønskede opslag
  2. Klik på Priser og tilgængelighed, og gå til Prissætning
  3. Klik på Pris per nat, og klik på Rediger
  4. Indtast din pris per nat, og klik derefter på Gem

Dine ændringer vil kun gælde for fremtidige reservationer, ikke for de reservationer, der allerede afventer eller er bekræftede.

Vælg tilpasset prissætning for bestemte datoer

Sørg for, at Smart prissætning er slået fra.

1. Gå til Kalender, og vælg et opslag
  2. Vælg en eller flere datoer
  3. Tryk på Pris per nat, og angiv din tilpassede pris
  4. Klik på Gem

Din nye tilpassede pris vil blive vist for hver enkelt valgt nat og tilsidesætte din standardpris per nat samt Smart prissætning, weekendpriser og priser for længerevarende ophold, hvis du har angivet nogen af disse.

Få mere at vide om yderligere tilpasning af din prissætning: