Længere ventetider end normalt på grund af COVID-19
    Vi modtager et meget stort antal anmodninger i øjeblikket, og på grund af de nuværende rejse- og arbejdsrestriktioner, der er indført af sundhedsmyndigheder og regeringer i hele verden, arbejder vores globale teams med reduceret bemanding. Vi arbejder hårdt på at holde alle vores supportkanaler åbne, men du kan forvente forsinkede svar. Hvis der er mere end 72 timer til din reservation, skal du kontakte os tættere på indtjekningstidspunktet. Hvis du vil ændre eller annullere en reservation, kan du gøre det fra din side med Rejser eller dit værtskontrolpanel.

Hvor kan jeg finde min momsfaktura?

Der udarbejdes en momsfaktura, når moms er vurderet på grundlag af Airbnb-servicegebyrer. Fakturaen oprettes og udstedes, når en reservation accepteres, og den indeholder dine oplysninger (navn, adresse osv.), som angivet på din Airbnb-konto. Airbnb kan ikke ændre momsfakturaen efter udstedelsen.

Gæster

Du får adgang til momsfakturaen for din reservation ved at:

1. Gå til Rejser på airbnb.com og vælg din rejse
    2. Klik på din boligreservation. Hvis du allerede er på rejse, skal du muligvis klikke på din indtjekningsdato
    3. Klik på vis fakturaer og vælg den relevante faktura

Et link til momsfakturaen findes også på din reservationskvittering ved siden af Airbnb-servicegebyret.

Angiv din fakturakvittering som reservationsoplysninger. Hvis du har brug for yderligere dokumentation for rejsen, opfordrer vi dig til at kontakte din vært før du booker, for at bede om hjælp.

Værter

Du får adgang til momsfakturaen for din reservation ved at:

1. Gå til Opslag på airbnb.com
    2. Vælg dine reservationer
    3. Hvis reservationen, du leder efter, ikke vises, skal du klikke på Vis hele reservationshistorikken
    4. Klik på Se momsfakturaer
    5. Vælg værtsfaktura

Hvis du føjer et verificeret momsnummer til din konto, vil det fremgå på de momsfakturaer, der oprettes efter tilføjelsen. Du kan se oplysninger om reservationen på din værtsbekræftelse.