Sådan finder du din momsfaktura

Der gives en momsfaktura, når der lægges moms på Airbnb's servicegebyrer. Din faktura færdiggøres og sendes, når en reservation accepteres, og den inkluderer dine oplysninger (navn, adresse osv.), som du har indtastet dem på din Airbnb-konto.

Vær opmærksom på, at Airbnb ikke kan ændre en momsfaktura, når den er blevet udstedt.

For værter

Du kan få adgang til individuelle momsfakturaer for hver reservation eller downloade flere momsfakturaer i de regioner, hvor Airbnb udsteder momsfakturaer. Momsfakturaer er kun tilgængelige for de seneste seks måneder.

Sådan finder du en momsfaktura for din reservation:

1. Gå til Reservationer (du skal logge ind på din konto på en computer eller i en browser)
    2. Hvis du ikke kan se den ønskede reservation, så klik på Afsluttet
    3. Klik på de tre prikker ved siden af reservationen
    4. Vælg moms-faktura

Sådan får du adgang til flere momsfakturaer for dine reservationer:

1. Gå til Reservationer (du skal logge ind på din konto på en computer eller i en browser)
    2. Klik på Eksportér
    3. Vælg din Filtype (CSV- eller PDF-format), og vælg den måned, du ønsker at downloade.
    4. Klik på Gem

Bemærk: Massedownloaden inkluderer momsfakturaer for reservationer med startdatoer, der finder sted inden for den valgte måned.

Hvis du føjer et bekræftet momsnummer til din konto, kommer det med på momsfakturaer, der oprettes derefter. Se din værtsbekræftelse for reservationsoplysninger.

For gæster

Du finder et link til momsfakturaen på din e-mailkvittering under Airbnb's servicegebyr.

Du finder oplysninger om reservationen på din kvittering. Hvis du har brug for yderligere rejsedokumentation, kan du kontakte din vært, inden du booker.

Sådan finder du momsfakturaen for din reservation:

1. Gå til Rejser, og vælg din rejse (du skal logge ind på din konto på en computer eller i en browser).
    2. Klik på Din boligreservation (hvis du allerede er taget af sted, skal du muligvis klikke på din indtjekningsdato)
    3. Klik på Hent kvittering

Hvis du har mere end én betaling, skal du gå til Betalinger, og klikke på den betaling, du vil åbne. Kvitteringen vil indeholde et link til momsfakturaen.