Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger

Sådan bygger Airbnb tillid mellem værter og gæster

Hos Airbnb ønsker vi at opbygge verdens mest pålidelige netværk. For at beskytte alle har vi et dygtigt og erfarent team, der overvåger mistænkelig aktivitet på vores markedsplads.

Airbnb tilbyder flere funktioner, der fremmer tillid og gennemsigtighed, herunder vores sikre meddelelsessystem, omtaler, Værtsgarantien og mere.

Indberet mistænkelig aktivitet

Hjælp med at beskytte vores netværk ved at indberette mistænkelig eller upassende aktivitet. Hvis du vil indberette noget, kan du klikke på flagikonet ved Profiler, Opslag, eller Beskeder.

Ressourcer

Vi bestræber os på at give vores værter og gæster de rette værktøjer, så de kan tage velovervejede beslutninger om, hvem de skal interagere med på siden og i den virkelige verden.

Få flere oplysninger om, hvordan Airbnb beskytter vores netværk ved at bekræfte brugeroplysninger. Og find vores sikkerhedstips for værter og gæster.