Brug ønskelister til at gemme opslag

Hold styr på alle de vidunderlige ting, du finder på Airbnb.

Gem på en ønskeliste

Har du fundet et sted eller en oplevelse, du elsker? Du skal blot klikke eller trykke på hjertet på et opslag, du vil holde øje med.

Du kan gemme opslaget på en eksisterende ønskeliste eller oprette en ny ønskeliste. Når du gemmer flere opslag fra den samme søgning, bliver de automatisk føjet til den samme ønskeliste. Du kan altid trykke på Ændr for at gemme et opslag på en anden ønskeliste. Du kan tilføje op til 100 opslag per ønskeliste.

Opslag, der føjes til ønskelisten gemmes sammen med de datoer, du oprindeligt søgte efter. Du kan altid opdatere dine rejsedatoer på en ønskeliste efter behov.

Samarbejd med venner

Få alle med i planlægningen af en rejse ved at invitere dem til at tilmelde sig dine ønskelister: samarbejdspartnere på ønskelisten, der er logget ind på Airbnb, kan tilføje og se bemærkninger, stemme op eller ned på opslag, ændre foreslåede rejsedatoer og opdatere antallet af gæster. Deleknappen viser også, hvem der allerede er blevet tilføjet som bidragsyder til listen. Bemærk, at alle med et link til en ønskeliste kan se ønskelisten. Tilføj flere samarbejdspartnere ved at trykke på gruppen af brugerbilleder for dine nuværende samarbejdspartnere og del listen med flere.

Fjern en samarbejdspartner ved at klikke eller trykke på vedkommendes profil og vælge Fjern. Hvis vedkommende har et link til en ønskeliste, har vedkommende stadig adgang til ønskelisten. Du kan altid slette en eksisterende ønskeliste og oprette en ny for at generere et nyt link til deling af ønskeliste.

Sådan deler du en ønskeliste fra en computer

1. Klik på Profil og derefter på Ønskelister

2. Klik på den ønskeliste, du vil dele

3. Klik på delingsikonet

4. Vælg, hvordan du vil dele din ønskeliste

Del et link til en skrivebeskyttet ønskeliste

Du kan dele en skrivebeskyttet version af din ønskeliste ved at gå til indstillinger og vælge Del kun som visning. Du har mulighed for at dele din liste som et link eller via dine apps på sociale medier.

Slet en ønskeliste

Slet en ønskeliste på computer

1. Klik på din Profil og derefter på Ønskeliste
  2. Vælg den ønskeliste, du vil slette
  3. Klik på de tre prikker
  4. Klik på Slet, bekræft dit valg, og klik dernæst på Slet igen

Rediger en ønskeliste

Rediger en ønskeliste på computer

1. Klik på Profil og derefter på Ønskelister
  2. Klik på den ønskeliste, du vil redigere
  3. Klik på de tre prikker
  4. Klik på Omdøb, Slet eller Forlad, hvis ønskelisten ejes af en anden, og du er samarbejdspartner