Rediger dine kontoindstillinger

Har du brug for at lave en ændring eller to?Du kan redigere dine kontoindstillinger samt nogle oplysninger på din offentlige profil under afsnittet Konto.

Sådan fungerer det

Du skal blot klikke eller trykke på dit profilbillede og gå til Konto, hvor du finder:

• Personlige oplysninger: Angiv personlige oplysninger, og hvordan vi kan kontakte dig
  • Login og sikkerhed: Opdater din adgangskode, og gør din konto sikker
  • Betalinger og udbetalinger: Se betalinger, udbetalinger, værdikuponer og gavekort
  • Skatter: Administrer skatteoplysninger og -dokumenter
  • Meddelelser: Vælg indstillinger for meddelelser, og hvordan du gerne vil kontaktes
  • Privatliv og deling: Kontrollér tilknyttede apps, hvad du deler, og hvem der ser det
  • Overordnede indstillinger: Vælg standardsprog, -valuta og -tidszone
  • Rejser i forbindelse med arbejde: Tilføj en arbejdsmailadresse for at få forretningsrejsefordele
  • Professionelle værtsværktøjer: Perfekt, hvis du administrerer flere ejendomme
  • Inviter venner: Det er sjovere, når alle rejser