Hvordan bekræfter jeg mit telefonnummer?

Sådan bekræfter du dit telefonnummer:

1. Gå til Profil på airbnb.com
  2. Ved siden af Telefonnummer skal du klikke på Tilføj et telefonnummer
  3. Vælg dit land, så indsætter vi automatisk den korrekte landekode
  4. Indtast dit områdenummer og dit telefonnummer
  5. Klik på Bekræft via opkald eller Bekræft via opkald. Vi sender dig en 4-cifret kode via sms eller et automatiseret telefonopkald
  6. Indtast din kode, og klik på Bekræft

Hvis du ikke kan se din bekræftelsesmeddelelse, kan du prøve at opdatere siden. Hvis den metode, du har valgt, ikke virker, kan du prøve den anden metode.

Når du har bekræftet dit telefonnummer, kan du administrere sms-meddelelser ved at gå til Konto og vælge Notifikationer. Som altid kan der pålægges gebyrer for standardbeskeder og data for alle opkald og beskeder, der sendes eller modtages. Hvis du har spørgsmål om disse priser, skal du kontakte dit teleselskab.

Hvorfor bekræfte det?

Når du har et bekræftet telefonnummer, kan dine værter, gæster og Airbnb kontakte dig angående dine reservationer eller din konto. Det er et krav, at værter bekræfter deres telefonnummer, inden de slår deres bolig op, og gæster skal have et bekræftet telefonnummer, inden de booker en reservation. Du skal også have et bekræftet telefonnummer for at gennemføre bekræftet identifikation.