Føj en guidebog til dit opslag

Har du ikke mulighed for at vise dine gæster rundt? Brug et par minutter på at lave en guidebog. Det er en fantastisk måde at få glade gæster på.

Når du har gennemført alle trin for at slå din bolig op, kan du foreslå dine foretrukne restauranter, butikker, parker og attraktioner.

Oprettelse eller redigering af en guidebog

Kun primære værter kan oprette og redigere guidebogen. Sådan gør du:

1. Gå til dine Opslag, og vælg et opslag
    2. Klik eller tryk på Oplysninger til gæster, og gå til Oplysninger inden booking
    3. Ved siden af Guidebøger skal du klikke eller trykke på Rediger
    4. Klik eller tryk på Opret
    5. Nu kan du redigere titlen og coverbilledet og vælge, hvilke opslag denne guidebog er tilknyttet
    6. Klik eller tryk på Føj til guidebog, så bliver du bedt om at indtaste steder, nabolag og gode råd om byen
    7. Følg anvisningerne, og når du er færdig, skal du klikke på Færdig

Værtsguidebøger er offentlige, og alle på Airbnb kan se dem. Du kan også dele for at gøre din guidebog tilgængelig uden for Airbnb's hjemmeside eller endda klikke på Forhåndsvisning og udskriv for at få en udskrift, du kan lægge til gæster.

Værtsanbefalinger i nabolagsguider

Dine anbefalinger kan blive vist i vores nabolagsguider, som giver et detaljeret billede af, hvad gæster kan foretage sig i den pågældende by. Og det bedste? Din anbefaling indeholder et link til din guidebog og dit opslag.

Vi bruger algoritmer til at bestemme det mest interessante indhold, der er oprettet om hvert sted, baseret på informationsniveau, hvor unikt det er, og hvordan det repræsenterer stedet.

Bemærk: Ikke alle boliger har en nabolagsguide. Den bedste måde at lave en på er at udvide din egen Værtsguidebog med dine anbefalinger.