Deaktivering eller sletning af din konto

Vi vil nødig se dig forlade os, men hvis du har besluttet at forlade Airbnb, har du et par muligheder. Du kan deaktivere din konto midlertidigt, hvilket giver dig mulighed for at genaktivere den senere. Du kan også slette den permanent.

Hvad sker der, når du deaktiverer din konto?

Hvis du er vært, har du også muligheden for at deaktivere et opslag uden at deaktivere hele din konto. Overvejer du stadig at deaktivere din konto? Her er, hvad der sker:

• Din profil skjules
  • Dine opslag skjules, hvis du er vært
  • Nogle oplysninger såsom dine omtaler forbliver muligvis synlige for andre
  • Airbnb beholder dine kontodata, så du kan genaktivere kontoen på et senere tidspunkt

Hvis du vil genaktivere din konto, så kontakt os.

Hvis du er vært, har du også mulighed for at deaktivere et opslag uden at deaktivere hele din konto.

Deaktiver din konto

1. Gå til Konto > Login og sikkerhed

2. Under Konto skal du klikke på Deaktiver

3. Vælg en grund til, at du deaktiverede din konto

4. Klik på Fortsæt

5. Klik på Deaktiver konto

Hvordan fungerer sletning af konto?

Når du lukker din konto permanent og sletter den:

• Af sikkerhedsmæssige årsager bekræfter vi din identitet, før anmodningen om sletning bliver accepteret
  • Når din anmodning er behandlet, vil dine personlige oplysninger blive slettet permanent, bortset fra visse oplysninger, som vi juridisk er forpligtet eller tilladt at beholde, som beskrevet i vores Fortrolighedspolitik.

Når din konto er blevet slettet, kan du ikke genaktivere den, gendanne nogen data eller få adgang til den igen. Du skal oprette en ny konto, hvis du vil bruge Airbnb igen. Lær mere om at udøve dine rettigheder som registreret person.

Sletning af din konto

1. Gå til konto > Privatliv og deling
  2. Under Administrer dine kontodata skal du klikke på Slet din konto
  3. Vælg hvilket land du bor i
  4. Vælg en grund til, at du deaktiverede din konto
  5. Klik på Næste
  6. Klik på Slet konto

Du kan også slette din konto ved at gå til Administrer dine data.

Bemærk: Der gælder andre politikker og procedurer for brugere i Fastlandskina. Kontakt os for at få flere oplysninger.