COVID-19-opdatering
    Hvis dine rejseplaner er blevet ændret på grund af COVID-19, kan du ændre eller annullere reservationer på siden med rejser.

Hvordan opretter jeg en konto?

Hvis du endnu ikke har en Airbnb-konto, skal du gå til airbnb.com og klikke på Tilmelddig .

##$_0A$# # Du kan tilmelde dig med din e-mailadresse, Facebook-konto, din Google-konto eller dit Apple-id. Det er gratis at tilmelde sig og oprette en Airbnb-konto.

Når du har tilmeldt dig, skal du sørge for at udfylde din konto, før du booker en reservation.