Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Gæst

Bekræft en betalingsmetode

Du kan bekræfte en betalingsmetode fra dine kontoindstillinger.

Hvis et kort ikke bekræftet, skal du bekræfte det, før du kan gennemføre en igangværende reservation eller foretage en ny reservation. Kommende reservationer vil ikke blive påvirket.

Sådan bekræfter du en betalingsmetode:

  1. Gå til Betalinger og udbetalinger
  2. Klik på Bekræft kort for den betalingsmetode, der skal bekræftes
  3. Følg vejledningen for at færdiggøre bekræftelsen
Hjalp denne artikel?

Relaterede artikler

Få hjælp til dine reservationer, din konto med mere.
Log ind, eller tilmeld dig