Find dine reservationsoplysninger

For at finde oplysninger om en reservation, du har booket, kan du vælge meddelelsestråden med værten i din Indbakke eller finde den på sidenRejser. Sådan gør du:

Find dine reservationsoplysninger

1. Gå til Rejser
  2. Klik på den reservation, du vil tjekke
  3. Find oplysninger om din booking

Bemærk: Prøver du at finde din bekræftelseskode? Følg trinnene ovenfor, så finder du koden under Reservationsoplysninger.

Hvis du stadig ikke kan finde din reservation

Sørg for, at du er logget på den samme Airbnb-konto, som du brugte, da du bookede reservationen. Hvis du bookede den med en vens eller et familiemedlems konto, skal du først logge ind på deres konto eller bede dem om at invitere dig som en ekstra gæst.

Hvis du stadig har problemer med at finde din reservation, kan du få hjælp her.