Sådan annullerer en vært en booking

Airbnb-gæster ser frem til deres rejser, men vi forstår, at der er tidspunkter, hvor du kan blive nødt til at annullere. Når du gør det, anbefaler vi, at du også sender din gæst en besked så hurtigt som muligt.

Sådan annullerer du en reservation:

1. Klik på I dag > Reservationer
  2. Vælg den reservation, du vil annullere, og klik på Oplysninger
  3. Klik på Annuller reservationen
  4. Vælg dine svar på de spørgsmål, der følger, og klik på Næste
  5. Kig reservationen igennem, og klik på Annuller reservation

Du kan muligvis ikke annullere aktive reservationer eller dem, hvor indtjekning er planlagt til at finde sted inden for 24 timer. I disse tilfælde skal du kontakte os.

Sanktioner ved annullering

At annullere en gæsts reservation kan have alvorlige følger for vedkommendes rejse, så vi pålægger muligvis sanktioner, hvis annulleringen ikke falder under visse uforudsete omstændigheder.