Ændring af datoen eller tidspunktet for din oplevelsesreservation

Du har booket en oplevelse, men datoen eller tidspunktet passer dig ikke længere? Bare rolig, du kan måske stadig deltage i Oplevelsen. Du kan muligvis ændre din reservation afhængigt af din værts tilgængelighed og annulleringspolitik.

Du vil kunne se eventuelle ændringer af det samlede beløb, inden du færdiggør ændringen.

For at ændre tidspunkt til en anden dato eller et andet tidspunkt:

1. Gå til Rejser, og klik derefter på den Oplevelse, du vil ændre
    2. Klik på Ændre eller annullere
    3. Under Skift dato eller tidspunkt skal du klikke på Næste
    4. Find en ny dato eller et nyt tidspunkt, og klik på Vælg
    5. Klik på Bekræft ændring