Tilpas din placering på kortet

Din nøjagtige beliggenhed på kortet er tilgængelig for bekræftede gæster, men hvad med potentielle gæster i offentlig søgning? Du kan vælge, hvordan din beliggenhed vises, ved at vælge enten:

• Generel beliggenhed: Vis området omkring din bolig: nabolaget, og hvor tæt den ligger på vartegn, transport og andre interessepunkter.
  • Specifik beliggenhed: Vis en lille cirkel med større nøjagtighed, men ikke det nøjagtige sted. Bemærk: For værter i Beboerværtskabsprogrammet vil aktivering af denne indstilling gøre det muligt for Airbnb eller din ejendom at markedsføre dit opslag under din ejendoms navn og nøjagtige adresse.

Sådan redigerer du dit opslags adresse

1. Gå til Opslag, og vælg dit opslag
  2. Under Dit logi i Opslags-editoren skal du gå til Beliggenhed
  3. Ved siden af Adresse skal du klikke på Vis
  4. Rediger din adresse, og klik så på Gem

Adressebeskyttelse ved annullering

Når denne indstilling er slået til, kan gæster ikke se din adresse, dit efternavn eller dit telefonnummer, mens de kan annullere gratis. Efter den gratis annulleringsperiode sender vi disse oplysninger til gæsterne.

Glem ikke: Du kan også besvare eventuelle spørgsmål, som gæster kan have, om beliggenhed i din meddelelsestråd.