Ændring af din reservation under en rejse

Hvis din rejse allerede er påbegyndt, og du ønsker at ændre længden af din reservation, kan du indsende en ændringsanmodning til din vært, men der er et par ting, du skal være opmærksom på, før du gør det:

• Du kan ikke ændre antallet af gæster efter indtjekning, medmindre andet er aftalt med værten
  • Eventuelle yderligere betalinger kan foretages via Løsningscenteret
  • Annulleringspolitikken forbliver den samme som den oprindeligt bookede politik for kortvarige reservationer

Indsendelse af en ændringsanmodning

1. Gå til Rejser, og vælg den rejse, du vil ændre
  2. Under dine reservationsoplysninger skal du klikke på Vis oplysninger > Ændr eller annuller
  3. Under Ændr reservation skal du klikke på Næste
  4. Ændr datoerne for dit ophold eller antal gæster, og klik på Fortsæt
  5. Gennemse ændringerne, og klik derefter på Send anmodning

Hvad sker der så nu?

Afhængigt af værtens politik kan ændringer i antallet af gæster påvirke den samlede pris for dit ophold. Dette vil automatisk fremgå af din regning, når din vært bekræfter ændringerne, inden du gennemfører reservationen.

Hvis anmodningen afvises, eller du ikke modtager et svar fra din vært, ændres reservationen ikke.