Smart prissætning

Når du slår Smart prissætning til, ændres dine priser per nat automatisk baseret på efterspørgslen. Dette er et nyttigt værktøj, hvis du vil optimere prissætningen uden konstant at overvåge den. Det er dog stadig dig, der bestemmer, så du kan til enhver tid angive grænser for udsving i prisen og tilpasse specifikke priser per nat i din kalender.

Sådan fastsættes den

Smart prissætning er baseret på boligtype og boligens beliggenhed, sæson, efterspørgsel og andre faktorer. Få mere at vide om de tre ting, der kan påvirke efterspørgslen mest.

Sådan slår du Smart prissætning til eller fra:

1. Gå til Opslag, og vælg det ønskede opslag
  2. Klik på Priser og tilgængelighed, og gå til Prissætning
  3. Ved siden af Pris per nat skal du klikke på Rediger
  4. Brug vælgeren til at aktivere Smart prissætning, og angiv en laveste og højeste pris
  5. Klik på Gem

For at slå Smart prissætning fra skal du følge ovenstående trin og bruge vælgeren til at deaktivere Smart prissætning.

Ændringer af dine priser påvirker ikke afventende eller bekræftede reservationer, da disse gæster allerede har indsendt deres betalingsoplysninger.