Airbnb-tjenester

Kokke i Gladeview

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Middelhavs- og fusionskøkken af Ignacio

Middelhavsretter, franske retter, fusionsretter og desserter med friske råvarer.

Chef Dees hyggemad

Kok D, ejer af S&C Catering, har mere end 25 års kulinarisk ekspertise. Nyd friske, smagfulde måltider i restaurantkvalitet og private madoplevelser i din Airbnb-bolig.

Multikulturel gourmetmad med Wladimir

Jeg tilfører min mad hjertelighed, middelhavstraditioner og stærke venezuelanske rødder.

Luksussushi med Tomas

Jeg bringer eksklusiv sushi og et uforglemmeligt liveshow til Airbnb.

Gourmetmad og caribisk mad af Tommi Nikhail

Med mine bonusfærdigheder inden for bagning og hibachi leverer jeg enestående mad fra flere køkkener.

Privat kok Vincent Fine Dining derhjemme

Fransk, Middelhavet, konditori, fine spisesteder, sæsonbestemt, skræddersyede menuer.

Finere italiensk og middelhavsfransk mad derhjemme

Jeg er ejer af Epicureans Of Florida, en privat kok og cateringvirksomhed.

Hot Box 305-oplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, caribisk fusion, globalt køkken, passionerede smagsoplevelser og finurlig præsentation.

Gourmet morgenmadsspread

De færdigheder, jeg har lært på de bedste restauranter, tager jeg med til hvert måltid.

Tilpasset komfortmad af Maoz

En række måltidsmuligheder, der er designet til at tage en middagsgæst med på en smagsrejse.

Personlig kok Rafa

Jeg bringer måltider i restaurantkvalitet til dit bord. Personlig, frisk og tilberedt med passion, så den passer til din smag, livsstil og tidsplan. Jeg er meget nem at arbejde sammen med, og jeg rejser til dig.

Velsmagende Kreationz af kokken Jay

Jeg har lavet mad til berømtheder og arbejdet på Flemings og Benihana. Finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurrence. Uddannet på Art Institute Ft. Lauderdale.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen