Airbnb-tjenester

Kokke i City of London

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Raffinerede kød- og skaldyrsfestmåltider med Barry

Jeg finpudsede mine færdigheder med kulinariske storheder som Jamie Oliver, Rick Stein og Paul Ainsworth.

Asiatisk-fransk fusion af Philippe

Fransk-japansk gourmetfusion med umami, balance, præcision og overraskelse.

Caribisk-asiatisk fusion af Michele

Passioneret for at skabe autentiske, unikke smagsvarianter, der blander caribiske og asiatiske indtryk.

Dristig global fusionsmad med Gerald

Jeg blander mellemøstlige og europæiske smagsvarianter til uforglemmelige retter.

Middelhavsmiddagsselskaber med Luigi

Jeg har studeret naturopatisk madlavning på King's College London og har konkurreret i Cuochi d'Italia.

Raffineret mad i hotelstil af Jonathan

"Jeg kombinerer mangfoldighed og præcision i hver ret og skaber uforglemmelige madoplevelser, der glæder sanserne og efterlader varige indtryk."

Britisk festmiddag med Karl

Tidligere konditor i Mayfair, der i øjeblikket arbejder i UHNW-husholdninger for at skabe skræddersyede spisningstjenester

Globale smagsvarianter og grillmad med Sean

Jeg bringer måltider i restaurantkvalitet til din Airbnb-bolig, fra træfyring til raffineret japansk mad.

Lækker mad til din krop, dit sind og din sjæl

Plantebaseret, sund og lækker mad, der omfavner bæredygtighed og sæsonbetonede råvarer.

Globale smagsvarianter og grillmad med Sean

Mine eklektiske menuer er inspireret af kantonesiske retter, røget kød og japansk mad.

Italienske menuer af Giovanni

Jeg har lavet mad på de bedste italienske restauranter, herunder Al Duca i det centrale London.

Klassiske italienske menuer af Sebastian

Jeg laver autentiske italienske retter med ingredienser af høj kvalitet og sæsonbetonede ingredienser.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen